Forbo Flooring partner Inside/Inside

Forbo Flooring heeft zich met vijf producten ingeschreven op Inside/Inside, het centrale online platform waarop inzichtelijk wordt gemaakt ‘hoe duurzaam, circulair en gezond’ een interieur is.

Forbo Flooring heeft zich met vijf producten ingeschreven op Inside/Inside, het centrale online platform waarop inzichtelijk wordt gemaakt ‘hoe duurzaam, circulair en gezond’ een interieur is. Het vijftal bestaat uit CO2-neutraal Marmoleum 2.5, Sphera (homogeen vinyl), Allura luxe vinyl 0.55, de nieuwe tapijttegels van Tessera Cloudscape en de schoonloopmatten Coral Welcome.

De onafhankelijke tool, die de gebruiker (interieurarchitect, facilitair medewerker, ontwikkelaar, consument) ook nog tijd en geld bespaart, is vandaag gelanceerd op de Dutch Design Week in Eindhoven, zoals vorige week op deze site aangekondigd.

Forbo Flooring is een zogeheten ‘launching partner’ van het initiatief, net als Tarkett/Desso. Een andere vloerenmaker, Interface, was er als ‘founding partner’ al eerder bij betrokken. Een verhelderende folder over Inside/Inside is te vinden op www.nibe.org/nl, de site van het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie.

Zie ook de website van Inside/ Inside: https://www.insideinside.nl/

(Vloerenplein, 24-10-2018)

24-10-2018 - 11:00