Forbo met nieuwe Marmoleum Marbled op vakbeurs Facilitair

Forbo Flooring gebruikt de aankomende vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer om haar gloednieuwe en fraaie Marmoleum Marbled collectie te introduceren.

Forbo Flooring gebruikt de aankomende vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer om haar gloednieuwe en fraaie Marmoleum Marbled collectie te introduceren. De collectie met twee bijzondere nieuwe dessins en 30 ‘verse’ kleuren is niet alleen CO2-neutraal, maar inmiddels ook bijna circulair en daarmee mooi voor binnen en goed voor buiten. Op Forbo’s ‘Bloesembarstand’ - u bent welkom voor een limonade of cocktail gemaakt van bloemen, bladeren en zaden - laat de vloerproducent verder zien voor elke ruimte een geschikte oplossing te hebben - van vloer tot wand - en ook op het gebied van onderhoud en schoonmaak servicegericht te zijn.

Zo presenteert Forbo onder andere Tessera Cloudscape, een collectie van tapijttegels die bijdraagt aan een ontspannen sfeer op kantoor. De zachte en organische patronen van Tessera Cloudscape zijn geïnspireerd op de voortdurend veranderende wolkenformaties in de lucht boven ons. De vloerproducent speelt met de collectie, die onder andere bijdraagt aan een goede akoestiek, in op de zoektocht van veel bedrijven en organisaties naar een hoger niveau van gezondheid, comfort en vitaliteit in de werkomgeving.

Daarnaast showt Forbo haar Coral Welcome schoonloopzones. Die houden tot maar liefst 95 procent van het vuil en vocht tegen volgens onafhankelijk onderzoek van het gerenommeerde onderzoeksbureau TÜV Rheinland. Dit betekent een forse besparing op de schoonmaakkosten, en behoud en bescherming van de rest van de vloeren in het gebouw. De collectie is daarnaast sterk verduurzaamd door gebruik te maken van restafval zoals oude visnetten en gebruikte PET-flessen. Bovendien hebben de designers een scherp oog gehad voor de laatste trends op het gebied van interieur.

Ook voor wand en meubels levert Forbo inmiddels producten zoals Marmoleum Onto the Wall. Deze vorm van lambrisering is bedoeld om de onderkant van gang- en trapportaalmuren in bijvoorbeeld het onderwijs en de zorg, maar ook de kantooromgeving te beschermen tegen beschadiging en vervuiling door schoenen, rijdende bedden, tassen etc. Daarmee kunnen de onderhoudskosten omlaag omdat strepen op of gaten in de muur verleden tijd zijn. Voor de wand presenteert Forbo verder Bulletin Board, een vrolijk prikbord in kleur naar wens, gemaakt van dezelfde natuurlijke grondstoffen als linoleum. Furniture Linoleum, tenslotte, is geschikt om tafels en stoelen te bekleden, en deze een elegante uitstraling te geven. 

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer (die dit jaar samenvalt met de NOT) vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en wordt gehouden van 23 tot en met 25 januari. Forbo is te vinden op stand D11.

(Vloerenplein, 19-12-2018)

19-12-2018 - 09:15