Jupiter Project-SDN bij Interfloor

Later deze maand volgt tevens de introductie van Jupiter Project-SDN, een uitbreiding van het bij de leverancier in Zwartsluis verkrijgbare aanbod tapijtkwaliteiten in ‘Solution Dyed Nylon’.

Jupiter Project-SDN doet van zich spreken met een licht gemarmerd beton-effect, dat te danken is aan een digitale technologie waarmee alle naalden voor ieder poolgaren afzonderlijk zijn aan te sturen in de zogeheten Scroll tuftmachine, en die een veelheid aan kleuren en patronen mogelijk maakt. Het dessin van Jupiter Project-SDN is aan de hand van een vooraf ingesteld patroon van onder meer poolverhogingen en -verlagingen tot stand gekomen.

Interfloor adviseert plaatsing van dit bij de marmertrend aansluitende lussenpooltapijt in een monumentaal en luxe interieur. Zijn ‘stoere’ karakter en de knipoog naar een ‘echte’ marmeren vloer maken hem evenzo geschikt voor een trendy en industrieel interieur. De collectie telt negen samengestelde kleuren, op aanvraag, vanaf vijftig vierkante meter, ook leverbaar in tegels. Dankzij de door-en-door geverfde garens is het tapijt onderhoudsvriendelijk, vlek- en lichtbestendig. Zowel in woon- als werksituaties geschikt voor gebruik op trappen en voor gebruik van (zit)meubelen met zwenkwielen.

(Vloerenplein, 19-06-2019)

19-06-2019 - 14:07