I.v.m. de vakantieperiode werken wij in de weken 30, 31, 32 en 33 met een beperkte bezetting. Tijdens deze periode kunnen wij in beperkte mate uitgewerkte offertes aanleveren en kunnen wij geen afspraken plannen. Het kan ook langer duren voordat wij reageren op berichten. Wij wensen u een fijne vakantie toe!

NIEUW: AirMaster Gold gaat een stap verder!

08-10-2019 | 11:34
NIEUW: AirMaster Gold gaat een stap verder!

DESSO AirMaster Gold tapijttegelcollectie

Het ontwikkelen van vloerbedekkingen die bijdragen aan de gezondheid en het welbevinden van mensen en aan de bescherming van het milieu, staat voor Tarkett centraal in zowel ons innovatiebeleid als onze structurele inzet voor Cradle to Cradle®. In 2015 waren we de eerste fabrikant ter wereld die een Gouden Cradle to Cradle®-certificaat heeft behaald voor een gehele tapijttegelcollectie.

Nu zetten we de volgende stap op onze reis. Met de Cradle to Cradle® Gold-certificering en de eveneens unieke functionaliteit voor het opvangen van fijnstof van alle DESSO AirMaster-collecties, gaat AirMaster Gold een stap verder in het creëren van een gezondere werkomgeving en duurzamere wereld.

DESSO AirMaster Gold Collection in een oogopslag

  • DESSO AirMaster is achtmaal effectiever in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan vlakke vloeren (PM10). Het is ook viermaal effectiever dan standaard tapijten (PM10).

  • Het ECONYL®-geregenereerde garen en de EcoBase ™-tapijtrug met geüpcycled kalk zijn 100% recyclebaar en kunnen in een gesloten lus worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies.

  • DESSO AirMaster Gold heeft een Cradle to Cradle® Gold-certificering behaald, met een Cradle to Cradle® Platina-niveau – het hoogst mogelijke – voor gezonde materialen.

  • De DESSO AirMaster Gold-collectie biedt zeer lage VOS-niveaus, in overeenstemming met de strenge normen van Cradle to Cradle® Gold.DESSO AirMaster Gold Collection

DESSO AirMaster Gold Collection

De nieuwe AirMaster Gold-collectie bestaat uit drie complementaire ontwerpen: AirMaster Nazca GoldAirMaster Salina GoldAirMaster Tierra Gold. De collecties zijn ontworpen om perfect met elkaar combineerbaar te zijn.

  • DESSO AirMaster Nazca Gold heeft een textuurachtige, geweven esthetiek die ingetogen maar onmiskenbaar is. Met één gekleurde streep kunnen ontwerpers een grafisch effect introduceren in een verder stemmig palet van vier tinten.

  • DESSO AirMaster Salina Gold omvat een reeks tapijttegels, die verkrijgbaar zijn in een subtiel palet van vier kleuren in een organisch tweekleurig ontwerp. Het neutrale effect zorgt voor een rustgevende toevoeging aan het interieur van een moderne werkomgeving, of deze nu groot of klein is.

  • Kenmerkend voor DESSO AirMaster Tierra Gold is de tactiele, geweven textuur. Deze collectie is samengesteld in een palet van acht tinten, variërend van aards tot warm. In elke tegel is een karakteristieke zwarte draad in het patroon geweven, wat resulteert in boeiende en levendige vloerontwerpen. Voor een eenvoudige structuur kan in een ruimte een neutrale toon worden toegepast, of juist een helderder accent voor een meer opvallend effect.

(Nieuwsbrief Tarkett, 8-10-2019)

Ander nieuws

Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.