RN Project B.V. behaalt 2 sterren EcoStars

RN Project B.V. behaalt 2 sterren EcoStars dit houdt in Minimaal 75% van wagenpark twee sterren en één bedrijfstoepassing of 50% twee sterren en alle bedrijfstoepassingen.

Het ECOSTARS ‘Fleet Recognition Scheme’ is ontwikkeld om erkenning, begeleidingenadvies te geven aanbeheerders van goederenvoertuigen, bussen en touringcars, die de beste uitvoeringsmaatregelen treffen om efficiency te verhogen,brandstofverbruik te verlagen enemissies te verminderen. Dit alles om de lokale luchtkwaliteit te verbeteren, de CO2uitstoot te verminderen en de klimaatverandering aan te pakken.

De bedoeling van dit programma is om beheerders van zakelijke voertuigen bewust te makenvan de belangrijke rol die ze kunnen hebben bijhet verbeteren van de lokale luchtkwaliteit en de milieuprestatie van het wagenpark. Het biedt ook de gelegenheid omde beste praktijk voorbeelden te laten zien aan een breder publiek, inclusief andere wagenparkbeheerders,klanten en het gewone publiek.

Inmiddels zijn in Rotterdam en omgeving al 400 ECOSTARS-certificaten uitgedeeld. Organisaties die hun bedrijfsvoering milieuvriendelijker maken, kunnen zich opnieuw laten beoordelen en zo een extra ster verdienen. 

https://www.logistiek010.nl/nl/bedrijven/Ecostars/2-sterren

29-04-2019 - 12:02