RN Project B.V. behaalt 2 sterren EcoStars

29-04-2019 | 12:02
RN Project B.V. behaalt 2 sterren EcoStars

Het ECOSTARS ‘Fleet Recognition Scheme’ is ontwikkeld om erkenning, begeleidingenadvies te geven aanbeheerders van goederenvoertuigen, bussen en touringcars, die de beste uitvoeringsmaatregelen treffen om efficiency te verhogen,brandstofverbruik te verlagen enemissies te verminderen. Dit alles om de lokale luchtkwaliteit te verbeteren, de CO2uitstoot te verminderen en de klimaatverandering aan te pakken.

De bedoeling van dit programma is om beheerders van zakelijke voertuigen bewust te makenvan de belangrijke rol die ze kunnen hebben bijhet verbeteren van de lokale luchtkwaliteit en de milieuprestatie van het wagenpark. Het biedt ook de gelegenheid omde beste praktijk voorbeelden te laten zien aan een breder publiek, inclusief andere wagenparkbeheerders,klanten en het gewone publiek.

Inmiddels zijn in Rotterdam en omgeving al 400 ECOSTARS-certificaten uitgedeeld. Organisaties die hun bedrijfsvoering milieuvriendelijker maken, kunnen zich opnieuw laten beoordelen en zo een extra ster verdienen. 

https://www.logistiek010.nl/nl/bedrijven/Ecostars/2-sterren

Ander nieuws

Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.