Tarkett Fusion: LVT en tapijttegels

31-07-2019 | 09:52
Tarkett Fusion: LVT en tapijttegels

"Binnen dit Tarkett Fusion-concept worden hoogwaardige, duurzame designvloeren en tapijttegels gecombineerd om inspirerende en moderne kantoorvloeren te creëren," zo stelt de Waalwijkse aanbieder.

Het concept voorziet in een verscheidenheid aan formaten, patronen, kleuren en stijlen, waardoor de combinatiemogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Er is keuze uit meer dan vijftig tapijttegelcollecties (van het merk Desso) en uit de LVT designvloerencollecties iD Inspiration Loose-Lay en iD Square.

Ter uitbreiding van het Tarkett Fusion-gamma worden de iD Square- en iD Inspiration Loose-Lay-collecties vernieuwd met tientallen nieuwe designs, afwerkingen en kleuropties, waarmee weer meer speelruimte ontstaat om te combineren.

De iD Square-reeks is verbreed met negenendertig nieuwe designs, die het totaal op vijftig brengen. De dessins zijn gebaseerd op hout, mineralen, textiel en bijzondere materialen als de Terrazzo Murano en Cement. iD Square is duurzaam dankzij zijn brede slijtlaag en dempt sterk het geluidsniveau.

Nieuwigheden in de iD Inspiration Loose-Lay-reeks zijn de marmer- en loofboomafwerkingen en het welhaast handgemaakt ogende 'terrazzo'. Deze reeks met tal van opties om te combineren wordt door de leverancier aanbevolen voor moderne inrichtingen die veel bezoekers verwelkomen en snel vervangen moeten kunnen worden.

(Vloerenplein, 31-07-2019)

Ander nieuws

Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.