Lek en Waard Wonen

Lek en Waard Wonen

In opdracht van Inside Office heeft RN Project het kantoor van woningbouwvereniging Lek en Waard wonen mogen voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

Het kantoor is voorzien van 220 m² Interface Composure & 45 m² Forbo Allura Wood.

Het patroon van de Composure is geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustig, comfortabel oppervlak. De collectie biedt naast een brede reeks neutralepastel- en krachtige kleuren, de Composure-rand voor de overgangen, waardoor de ene kleur mooi in de andere overvloeit. De Composure is ontworpen met een organische, richtingloze flexibiliteit zodat ze makkelijk opgenomen worden in grote ruimtes.

Denk aan een houten vloer zonder splinters, gekraak of gepiep. Forbo Allura Wood combineert de uitstraling van hout met de voordelen van sterke en comfortabele PVC stroken. Gaat u voor een klassiek eiken of juist voor een opvallend Hongaarse Punt patroon? Wat u ook kiest, u vindt het in de nieuwe Forbo Allura Wood collectie. Van formidabele stroken van maar liefst 180 cm lang tot extra kleine stroken van 50 bij 15 cm voor een elegante visgraat.