Sevenground

Sevenground

In opdracht van Inside Office heeft RN Project het kantoor van gezondheidsproducten leverancier Sevenground mogen voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

Het kantoor is voorzien van 415 m² Interface Urban Retreat & 45 m² Forbo Novilon stroken.

Urban Retreat® is een dynamische collectie van elf tapijttegelproducten, in verschillende patronen die variëren van verfijnde texturen tot brede organische vormen. Het ontwerp onderzoekt de grens tussen beton en gras en bekijkt de diepe nerven van een oude boom naast de architectuur van een door de mens gemaakt rooster. Een natuurlijk, neutraal kleurenpalet doet denken aan de stille rust van een natuurlijke bosbodem, rotsen die met mos of varens bedekt zijn en tegelijkertijd ook aan de pracht en praal van glas en staal.

Allura stroken en tegels combineren de schoonheid van hout en steen met het gemak van onderhoud en de duurzaamheid van een vinylvloer. Elke plank en tegel heeft een unieke, natuurlijk en mat reliëf die je vloer een authentieke uitstraling geeft. Allura is een zeer praktische vloer dankzij het gemak van onderhoud en de slijtvaste toplaag. Anders dan hout, of steen, voelt Allura direct comfortabel aan. Allura is bovendien ideaal voor vloerverwarming en vloerkoeling. Allura is verkrijgbaar in planken van 100 x 15 cm, 120 x 20 cm, 150 x 28 cm & 180 x 32 cm en tegels van 50 x 50 cm.