Yamato Transport Europe B.V.

Yamato Transport Europe B.V.

In opdracht van Inside Office heeft RN Project het kantoor van Yamato Transport Europe B.V. te Ridderkerk mogen voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

Het kantoor is voorzien van 500 m² Interface Urban Retreat & 30 m² Interface Barricade. Verder is er bijna 300 m² Tarkett Linoleum Veneto XF gelegd.

Urban Retreat® is een dynamische collectie van elf tapijttegelproducten, in verschillende patronen die variëren van verfijnde texturen tot brede organische vormen. Het ontwerp onderzoekt de grens tussen beton en gras en bekijkt de diepe nerven van een oude boom naast de architectuur van een door de mens gemaakt rooster. Een natuurlijk, neutraal kleurenpalet doet denken aan de stille rust van een natuurlijke bosbodem, rotsen die met mos of varens bedekt zijn en tegelijkertijd ook aan de pracht en praal van glas en staal.

Interface Barricade is een duurzaam, modulair entreematsysteem en is het belangrijkste afweergeschut voor elk interieur, doordat het voorkomt dat vuil binnenkomt via de schoenen van mensen. Dit bespaart niet alleen het uiterlijk en de levensduur van de rest van uw vloeren. Het verbetert tevens de luchtkwaliteit in gebouwen door stof op te vangen dat anders ingeademd zou worden, en draagt ook bij aan de algemene gezondheid, het welzijn en de productiviteit van werknemers. Barricade One is een hedendaags, subtiel gestreept ontwerp, waarmee u met verscheidene installatiemethodes verschillende effecten kunt creëren.

Linoleum van Tarkett is een van de meest natuurlijke en duurzame vloeren beschikbaar op de markt en is al meer dan 150 jaar populair vanwege de prachtige uitstraling, het comfort en de duurzaamheid. De Veneto xf²™ (2,5 mm) collectie is gemaakt van 94% natuurlijke grondstoffen en is verkrijgbaar in diverse traditionele gemarmerde patronen in levendige en diepe kleuren. De vloer is behandeld met onze unieke xf²™-oppervlaktebescherming voor extreme duurzaamheid, eenvoudige reiniging en kostenefficiënt onderhoud.