Yamato Transport Europe B.V.

Yamato Transport Europe B.V.

In opdracht van Inside Office heeft RN Project het kantoor van Yamato Transport Europe B.V. te Ridderkerk mogen voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

Het kantoor is voorzien van 500 m² Interface Urban Retreat & 30 m² Interface Barricade. Verder is er bijna 300 m² Tarkett Linoleum Veneto XF gelegd.

Urban Retreat® is een dynamische collectie van elf tapijttegelproducten, in verschillende patronen die variëren van verfijnde texturen tot brede organische vormen. Het ontwerp onderzoekt de grens tussen beton en gras en bekijkt de diepe nerven van een oude boom naast de architectuur van een door de mens gemaakt rooster. Een natuurlijk, neutraal kleurenpalet doet denken aan de stille rust van een natuurlijke bosbodem, rotsen die met mos of varens bedekt zijn en tegelijkertijd ook aan de pracht en praal van glas en staal.

Interface Barricade is een duurzaam, modulair entreematsysteem en is het belangrijkste afweergeschut voor elk interieur, doordat het voorkomt dat vuil binnenkomt via de schoenen van mensen. Dit bespaart niet alleen het uiterlijk en de levensduur van de rest van uw vloeren. Het verbetert tevens de luchtkwaliteit in gebouwen door stof op te vangen dat anders ingeademd zou worden, en draagt ook bij aan de algemene gezondheid, het welzijn en de productiviteit van werknemers. 

Linoleum van Tarkett is een van de meest natuurlijke en duurzame vloeren beschikbaar op de markt en is al meer dan 150 jaar populair vanwege de prachtige uitstraling, het comfort en de duurzaamheid. De Veneto xf²™ (2,5 mm) collectie is gemaakt van 94% natuurlijke grondstoffen en is verkrijgbaar in diverse traditionele gemarmerde patronen in levendige en diepe kleuren.

Yamato Transport Europe B.V.
Yamato Transport Europe B.V.
Yamato Transport Europe B.V.
Yamato Transport Europe B.V.

Andere projecten

Robeco First Rotterdam

Meer info

Ordina Nieuwegein

Meer info

Intersafe

Meer info

Proxsys

Meer info
Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.