Wij vertellen u graag meer over ons

Wij vertellen u graag meer over ons

Liever direct contact

Over Ons

Wie zijn wij?

RN Project is al vanaf 1991 de projectstoffeerder die gespecialiseerd is in het projectmatig leveren en aanbrengen van alle type vloeren en raamdecoratie. Naast vloeren en raambekleding kunt u ons ook inzetten voor schoonmaak- en schilderwerken, uit- en inhuizen en het management hiervan. Dit doen wij al 30 jaar lang voor bedrijven, overheden en instellingen. 

Wij gaan voor kwaliteit boven kwantiteit. Met goede, sterke materialen. Met een team representatieve vakmannen die u wél over de vloer wil hebben. Met de kennis die nodig is om te adviseren, te leveren en te monteren. Wij ontzorgen u van A tot Z. Van advies tot planning en van levering tot uitvoeren. Of u nu in een nieuw, kaal pand intrekt of uw huidige pand wil renoveren. Wij zorgen voor de aankleding van het pand die naadloos aansluit op uw wensen. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Als mens, maar ook als organisatie zetten wij stappen om onze ecologische footprint te verkleinen. Wij faciliteren de opdrachtgevers met het behalen van hun milieudoelstellingen. Duurzame materialen helpen mee met het verkrijgen van bijvoorbeeld een BREEAM of een LEED certificaat op uw pand. De verschillende MVO-belagen van de partijen in de keten worden besproken en meegenomen in het Projectdosier. 

Meer weten over duurzame keuzes op gebied van projectstoffering? Neem contact op voor advies of neem alvast een kijkje in onze online catalogus.

De mensen achter RN Project

Miranda Kulik-Schippers

Miranda Kulik-Schippers

Eigenaar

Niels Kulik

Niels Kulik

Directeur / eigenaar

Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.