Tarkett ID click ultimate: snel, esthetisch en ultieme resistente renovatie

Tarkett ID click ultimate: snel, esthetisch en ultieme resistente renovatie

Hotels, restaurants en winkels zijn zeer drukke omgevingen waar de vloer continu op de proef wordt gesteld. Wanneer een renovatie nodig is, zijn deze ruimtes uitdagend omdat het renovatieproces zo kort mogelijk moet zijn om klanten te blijven ontvangen en de downtime te verminderen. iD Click Ultimate, Tarkett's nieuwe Rigid Composite Core luxe vinyltegel collectie, is de ultieme vloeroplossing voor deze ruimtes die altijd bruisen van activiteit. Het nieuwe Click-systeem van de collectie en de zeer robuuste constructie maken het bijzonder geschikt voor renovaties omdat het gemakkelijk en snel te installeren is op elke ondervloer*. Hierdoor wordt de downtime geminimaliseerd. Bovendien is de iD Click Ultimate ontworpen om tegen alles bestandte zijn en om herhaalde schokken en geluid te weerstaan. Al deze functies maken iD Click Ultimate de ideale vloeroplossing voor ruimtes zoals winkels, hotels en restaurants.
* Installeer direct over keramische tegels en de meeste bestaande ondervloeren

 

Schok bestendig

Schokbestendig betekent dat de iD Click Ultimate een vinylvloer is van hoge capaciteit, dit wil zeggen zeer robuust. Het is een klasse 34 vloer en kan daarom worden gebruikt in ruimtes met veel verkeer en waar zware statische of dynamische ladingen op een regelmatige basis passeren. iD Click Ultimate is ook zeer resistent tegen allerlei schokken dankzij de Rigid Composite Coreinnovatie gecombineerd met de PUR-oppervlaktebehandeling.

 

Geluidsabsorberend

iD Click Ultimate is een akoestische vloer dankzij zijn ingebouwde akoestische rug met de Soundblock technologie om geluidsniveaus in ruimtes met 19dB te dempen. Dit maakt iD Click Ultimate bijzonder geschikt voor hotels waar rust een vereiste is voor de klanten of voor restaurants waar een rustig diner verstoord kan worden door de omgevingsgeluiden. Het is niet nodig om een akoestische vloerisolatie of onderlaag toe te voegen want deze is reeds geïntegreerd in de vloer, zo kan er bespaard worden op installatietijd en kosten voor al uw projecten.

Waterbestendig

iD Click Ultimate is een 100% waterdichte vloer* en daarom geschikt vooralle ruimtes inclusief plaatsen waar regelmatig met vloeistoffen wordt gemorst, zoals in badkamers, keukens, hotellobby's of winkelingangen.
* indien geïnstalleerd volgens de installatierichtlijnen

16-10-2018 - 11:55