Onze eerste ReStart® - partners: voorlopers met een visie!

18-12-2019 | 10:20
Onze eerste ReStart® - partners: voorlopers met een visie!

Met de overtuiging om te werken aan een duurzamere, circulaire economie hebben de eerste partners toegezegd samen te werken aan het ReStart- van Tarkett. Met ReStart werken we samen met onze partners om snij-en restafval van vloeroplossingen op een duurzame manier te beheren. Wij zijn verheugd dat deze partners dezelfde visie delen en willen samenwerken aan een duurzamere toekomst. 

Waarom samenwerken voor een duurzame toekomst?

De wereldbevolking groeit. In zo’n tempo dat er een steeds grotere vraag naar producten is en de druk op onze natuurlijke hulpbronnen en het milieu groeit. Dit resulteert hoe dan ook in uitputting van onze natuurlijke hulpbronnen, wat zal leiden tot milieuproblemen. Deze milieuproblemen vormen een bedreiging voor ons en onze planeet. Het is dan ook van belang om vandaag nog samen te werken en de overstap te maken naar een duurzamer economisch model. Dit is belangrijk om weerstand te kunnen bieden aan deze problemen.

Ons ReStart-terugnameprogramma helpt bij het maken van de overstap naar een duurzamer economisch model. We willen bijdragen aan een duurzame toekomst door onze klanten te helpen bij het beheer van snij- en restafval van vloeroplossingen. Op die manier helpen we met het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Daarom nodigen we u graag uit om deel te nemen aan ons ReStart-inzamelprogramma. Samen maken we het verschil!

Wij zijn trots op de eerste Nederlandse ReStart®-partners die de overstap maken naar een duurzamer economisch model. 

https://blog.tarkett.nl/onze-eerste-restart-partners?utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=81035942&_hsenc=p2ANqtz-_SHXfZ0uEsP6jYiCv5Qenr3D6X9ZGygbkHvYQI-0dGFLTtMIDeAXE29eYOqFkrpfF7QSwO0oWg3rSPINg4nk1p-SyHtQ&_hsmi=81035942

Ander nieuws

Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.