Interface stelt voor: Look Both Ways

Interface lanceert vandaag zijn 'vloersysteem' Look Both Ways, bestaande uit een kwartet tapijttegels en evenzoveel LVT-designs met de robuuste uitstraling van beton en terrazzo.

Kari Pei is verantwoordelijk voor het ontwerp van de collectie, die getuige zijn complementaire patronen en structuren 'het beste van twee werelden' heet te bieden. Hij bevat zowel harde als zachte materialen en zowel speelse als meer bedaarde dessins waarin mineraaltinten en levendige kleuren elkaar afwisselen.

Met acht producten en een verscheidenheid aan patronen, structuren en kleurstellingen zijn vanzelf talloze designcombinaties mogelijk. "Het zorgt ervoor dat je twee keer kijkt om alles te kunnen zien," zo refereert Pei nog op een andere wijze aan de naam van de collectie. Look Both Ways maakt volgens de productontwerper een dessin mogelijk met een naadloze overloop van hard naar zacht. Met het modulaire vloersysteem uit eigen huis zijn tapijt en LVT met gemak naast elkaar te installeren, zodat een geïntegreerde vloer zonder overgangsstrips ontstaat. Alle producten hebben het formaat van vijftig bij vijftig centimeter.

(Vloerenplein, 23-09-2019)

23-09-2019 - 11:51