I.v.m. de vakantieperiode werken wij in de weken 30, 31, 32 en 33 met een beperkte bezetting. Tijdens deze periode kunnen wij in beperkte mate uitgewerkte offertes aanleveren en kunnen wij geen afspraken plannen. Het kan ook langer duren voordat wij reageren op berichten. Wij wensen u een fijne vakantie toe!

Interface stelt voor: Look Both Ways

23-09-2019 | 11:51
Interface stelt voor: Look Both Ways

 

Kari Pei is verantwoordelijk voor het ontwerp van de collectie, die getuige zijn complementaire patronen en structuren 'het beste van twee werelden' heet te bieden. Hij bevat zowel harde als zachte materialen en zowel speelse als meer bedaarde dessins waarin mineraaltinten en levendige kleuren elkaar afwisselen.

Met acht producten en een verscheidenheid aan patronen, structuren en kleurstellingen zijn vanzelf talloze designcombinaties mogelijk. "Het zorgt ervoor dat je twee keer kijkt om alles te kunnen zien," zo refereert Pei nog op een andere wijze aan de naam van de collectie. Look Both Ways maakt volgens de productontwerper een dessin mogelijk met een naadloze overloop van hard naar zacht. Met het modulaire vloersysteem uit eigen huis zijn tapijt en LVT met gemak naast elkaar te installeren, zodat een geïntegreerde vloer zonder overgangsstrips ontstaat. Alle producten hebben het formaat van vijftig bij vijftig centimeter.

 

Ander nieuws

Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.