NIEUW: Tarkett iD Mixonomi Jewels vinyltegels

25-09-2019 | 09:29
NIEUW: Tarkett iD Mixonomi Jewels vinyltegels

Er kan een uniek vloerpatroon samengesteld worden om zo een eigen identiteit aan een ruimte te geven. Ontdek hier de luxe Floorcraft collectie ontworpen door Aurélia Paoli, oprichter van Beauregard Studio, Parijs.

iD Mixonomi Jewels is geïnspireerd op diamant snijdtechnieken. De Floorcraft collectie maakt gebruik van de iD Mixonomi modulaire vinyltegels. De sonisch gesneden producten belichamen de kunst van precisie en technische verfijning door middel van 12 vormen en 34 kleuren. Iedere iD Mixonomi Jewels-vorm bestaat uit verschillende voorgesneden elementen die uw mogelijkheden bijna oneindig maken. Combineer uw smaak voor kleur en contrasten met uw wens om op te vallen met unieke, op maat gemaakte projecten, waarmee u uw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan.

Ontwerp uw eigen patroon

Gebruik iD Mixonomi Jewels als een opvallende accessoire in een iD Mixonomi ontwerp, als een basis component in een all-over ontwerp of om een stijlvolle touch te creëren met middenstukken of kamerranden. De online floor designer is een gratis webgebaseerde tool die u helpt bij het ontwerpen van uw eigen vloer. Nadat u uw patroon heeft gemaakt, kunt u deze visualiseren in de kamer van uw keuze en een jpg- of CAD-bestand downloaden van uw ontwerp.

 

Ander nieuws

Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.