Tarkett introduceert 'Worklife'-concept

Tijdens de Dutch Design Week, van 20 t/m 28 oktober, slaat Tarkett de handen ineen met ELLE Decoration om het 'Worklife'-concept te introduceren.

Van 20 t/m 28 oktober vind in Eindhoven de Dutch Design Week plaats. Dit designevenement, het grootste van Noord-Europa, biedt plaats aan het werk en concepten van meer dan 2600 designers en ontvangt jaarlijks meer dan 335000 bezoekers.

WORKLIFE-CONCEPT

Tijdens dit evenement slaat Tarkett de handen ineen met ELLE Decoration, een van de toonaangevende lifestyle- en interieurmagazines in Europa, om het 'Worklife'-concept te introduceren aan architecten en interieurdesigners. 

Dankzij technologische ontwikkelingen zijn de grenzen tussen werk en thuis definitief vervaagd. Door deze 'altijd en overal' aanpak van werken is er een 'Worklife' ontstaan, waarbij werk en thuis in elkaar over zijn gegaan. Dit is een ontwikkeling die in de toekomst verder zal gaan. Om dit concept verder te introduceren en uit te werken, vestigen we ons tijdens de Dutch Design Week op een oud Philips-gebouw op Strijp-T om dit concept tastbaar te maken.

VERANDERENDE BEHOEFTEN

In het kleine penthouse dat we tijdens de DDW omtoveren tot 'Worklife'-appartement, worden opwindende en inspirerende ontwerpen gepresenteerd in een omgeving waarin werk en spel hand in hand gaan. Zo laten we zien hoe bestaande ruimten zich aan kunnen passen aan veranderende behoeften. 

EXCLUSIEVE PRESENTATIE OP 25 OKTOBER

Om dit concept verder toe te lichten en aan u de mogelijkheden van het 'Worklife'-concept te tonen, vindt er een exclusieve presentatie plaats op 25 oktober. Tijdens deze presentatie zal ELLE Decoration de nieuwste Worklife-trends toelichten en de toekomst van de Europese kantooromgeving belichten. 

15-10-2018 - 16:00