Intersafe

Intersafe

In opdracht Klop Beheer heeft RN Project het kantoor van Intersafe te Dordrecht mogen voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

Intersafe is gevestigd op de begane grond en 1ste etage. Deze etages zijn voorzien van 1.328 m² Interface Composure tapijttegels & 366 m² Interface Polichrome tapijttegels. Verder is er 93 m² Forbo Marmoleum Walton Uni gelegd en is er een 215 m² gietvloer aangebracht.

Het patroon van de Composure is geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustig, comfortabel oppervlak. De collectie biedt naast een brede reeks neutralepastel- en krachtige kleuren, de Composure-rand voor de overgangen, waardoor de ene kleur mooi in de andere overvloeit. De Composure is ontworpen met een organische, richtingloze flexibiliteit zodat ze makkelijk opgenomen worden in grote ruimtes.

De Polichrome-collectie is een moderne klassieker, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zoals neutrale en felle kleuren en trendy pasteltinten. De friséstructuur voegt persoonlijkheid toe aan een grote verscheidenheid aan interieurs. Deze hoogwaardige tapijttegel geeft een naadloos effect bij kamerbrede installatie, maar biedt ook uitgebreide mogelijkheden bij projecten met expressieve tegelontwerpen. Met Polichrome creëert u de kleurrijkste interieurs. Polichrome toont aan dat kleuren het verschil kunnen maken. De kleurkeuze is een van de belangrijkste beslissingen bij interieurontwerp.

Het pure karakter van linoleum. De vaste identiteit van Marmoleum Walton, een glad en minimalistisch oppervlak en bescheiden materiaalexpressie, is het meest representatieve linoleum vloer. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. De subtiele textuur geeft het een zachte en natuurlijke uitstraling. Het eigentijds kleurenpalet presenteert zowel koele grijze tinten, warme aardetinten en rijke klassieke tinten.

Andere projecten

Robeco First Rotterdam

Meer info

Ordina Nieuwegein

Meer info

Proxsys

Meer info

Stedin Delft

Meer info
Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.