Ordina Nieuwegein

Ordina

In opdracht van Ordina heeft RN Project als pilot de eerste verdieping van het hoofdkantoor van te Nieuwegein mogen voorzien van nieuwe vloerafwerking.

De verdieping is voorzien van Interface Composure tapijttegels, Desso Traverse tapijttegels, Ege Aerial Map tapijttegels en Tarkett ID inspiration PVC.

Het patroon van de Composure is geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustig, comfortabel oppervlak. De Composure is ontworpen met een organische, richtingloze flexibiliteit zodat ze makkelijk opgenomen worden in grote ruimtes.

Het ontwerp van de Tarkett Desso Traverse, onderdeel van de Essentials collectie, is geïnspireerd op iconisch modernisme en bestaat uit strakke diagonale lijnen. Deze ontstaan door kleine verschillen in verftinten en door gebruik te maken van garens met een lichte structuur. Daardoor is het patroon dat u ziet afhankelijk van waar u in de ruimte bent en waar het licht vandaan komt. Als u door de ruimte beweegt, ervaart u een subtiel dynamisch effect waarbij telkens verschillende delen van de vloer worden geaccentueerd als gevolg van de nuances in licht en schaduw. Met twee verschillende diagonalen, schuin naar beneden van links naar rechts en het spiegelbeeld ervan, kan de ontwerper klassieke visgraat- en natuursteenpatronen maken. 

De Ege Aerial Map Cityscapes is een tapijtcollectie die bestaat uit een uniek en stijlvol ontwerp voor een moderne inrichting. De collectie biedt een optimale combinatie van functionaliteit en design - zonder in te leveren op kwaliteits- en milieueisen.

Makkelijk te leggen en weer te verwijderen, iD Inspiration Loose-Lay hecht zich perfect aan de grond dankzij de gepatenteerde anti-skid-steun van visgraat en zet nieuwe normen voor gemakkelijk te leggen vloeren. Ontworpen voor snelle installatie en gebruiksgemak, deze collectie is ideaal voor een betrouwbare snelle renovatie. Bovendien wordt een lange levensduur van het product bereikt door prachtige materialen van hoge kwaliteit die worden geleverd in een palet van zachte gedempte kleuren.

Ordina Nieuwegein
Ordina Nieuwegein
Ordina Nieuwegein
Ordina Nieuwegein
Ordina Nieuwegein
Ordina Nieuwegein
Ordina Nieuwegein
Ordina Nieuwegein

Andere projecten

Robeco First Rotterdam

Meer info

Intersafe

Meer info

Proxsys

Meer info

Stedin Delft

Meer info
Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.