Ordina Nieuwegein

Ordina

In opdracht van consulting en ICT dienstverlener Ordina heeft RN Project, de eerste verdieping, van het hoofdkantoor van te Nieuwegein mogen voorzien van nieuwe vloerafwerking.

De verdieping is voorzien van 765 m² Interface Composure tapijttegels, 420 m² Desso Traverse tapijttegels, 200 m² Ege Aerial Map tapijttegels en 30 m² Tarkett ID inspiration PVC.

Als we omringd worden door afleidingen, kunnen we ons slechter concentreren en focussen. De natuur brengt de rust terug en helpt ons om beter te aarden. Het patroon van de Composure is geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustig, comfortabel oppervlak. De Composure is ontworpen met een organische, richtingloze flexibiliteit zodat ze makkelijk opgenomen worden in grote ruimtes.

Het ontwerp van de DESSO Traverse-tapijten, onderdeel van de Essentials collectie, is geïnspireerd op iconisch modernisme en bestaat uit strakke diagonale lijnen. Deze ontstaan door kleine verschillen in verftinten en door gebruik te maken van garens met een lichte structuur. Daardoor is het patroon dat u ziet afhankelijk van waar u in de ruimte bent en waar het licht vandaan komt. Als u door de ruimte beweegt, ervaart u een subtiel dynamisch effect waarbij telkens verschillende delen van de vloer worden geaccentueerd als gevolg van de nuances in licht en schaduw. Met twee verschillende diagonalen, schuin naar beneden van links naar rechts en het spiegelbeeld ervan, kan de ontwerper klassieke visgraat- en natuursteenpatronen maken. Door onregelmatige patronen te gebruiken, kan de ontwerper ook spelen met richting, ritme en stroken en zo simpele lijnen een onverwacht rijke persoonlijkheid geven.

De Ege Aerial Map Cityscapes is een tapijtcollectie die bestaat uit een uniek en stijlvol ontwerp voor een moderne inrichting. De collectie biedt een optimale combinatie van functionaliteit en design - zonder in te leveren op kwaliteits- en milieueisen.

Makkelijk te leggen en weer te verwijderen, iD Inspiration Loose-Lay hecht zich perfect aan de grond dankzij de gepatenteerde anti-skid-steun van visgraat en zet nieuwe normen voor gemakkelijk te leggen vloeren. Ontworpen voor snelle installatie en gebruiksgemak, deze collectie is ideaal voor een betrouwbare snelle renovatie. Bovendien wordt een lange levensduur van het product bereikt door prachtige materialen van hoge kwaliteit die worden geleverd in een palet van zachte gedempte kleuren.