Proxsys

Proxsys

In opdracht HWRK heeft RN Project het kantoor van ICT-specialist Proxsys te Gorinchem mogen voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

Proxsys is gevestigd op de 3de en 4de etage. Deze etages zijn voorzien van 305 m² Interface Composure tapijttegels & 130 m² Interface Polichrome tapijttegels. Verder is er 220 m² parket gelegd en is er een gietvloer aangebracht.

Het patroon van de Composure is geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustig, comfortabel oppervlak. De collectie biedt naast een brede reeks neutralepastel- en krachtige kleuren, de Composure-rand voor de overgangen, waardoor de ene kleur mooi in de andere overvloeit. De Composure is ontworpen met een organische, richtingloze flexibiliteit zodat ze makkelijk opgenomen worden in grote ruimtes.

 

De Polichrome-collectie is een moderne klassieker, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zoals neutrale en felle kleuren en trendy pasteltinten. De friséstructuur voegt persoonlijkheid toe aan een grote verscheidenheid aan interieurs. Deze hoogwaardige tapijttegel geeft een naadloos effect bij kamerbrede installatie, maar biedt ook uitgebreide mogelijkheden bij projecten met expressieve tegelontwerpen. Met Polichrome creëert u de kleurrijkste interieurs. Polichrome toont aan dat kleuren het verschil kunnen maken. De kleurkeuze is een van de belangrijkste beslissingen bij interieurontwerp.

Proxsys
Proxsys
Proxsys
Proxsys
Proxsys

Andere projecten

Robeco First Rotterdam

Meer info

Ordina Nieuwegein

Meer info

Intersafe

Meer info

Stedin Delft

Meer info
Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.