Stedin Delft

Stedin Delft

In opdracht van Woudenberg hebben we Stedin Delft voorzien van nieuwe vloerafwerking.

Het kantoor is voorzien van 6.275 m² Interface Composure, 990 m² Interface Touch & Tones, 385 m² Interface Human Nature, 2.250 m² Forbo Flotex Planks Wood, 565 m² Forbo Flotex Seagrass, 230 m² Flotex Vision, 300 m² Forbo Marmoleum Walton & 130 m² Forbo Marmoleum Slate. Verder wordt er, in samenwerking met onze partner, 320 m² gietvloer aangebracht.

Deze tapijttegels zijn gesneden en ontworpen met een getufte textuur in verschillende kleurschakeringen. Ze kunnen op alle mogelijke manieren gecombineerd worden en creëren zo ruimtes die de eindeloze variatie van het natuurlijk landschap weerspiegelen. Ze zijn ook geschikt om overgangen aan te geven tussen verschillende functiespecifieke zones in open ruimtes.

 


 

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

Een houtpatroon op een textiele vloer? U zult verbaasd zijn hoe het er uitziet, voelt en presteert! Een fijn warm gevoel onder de voet, geluiddempend en geen slijtage. Ideaal voor kantoren, hotelkamers en de ouderenzorg waar rust gewenst is.

Een compleet andere mindset! De looks van een echte houten vloer met de voordelen van comfortabele textiele vloerbedekking. Alle installatiemanieren zijn mogelijk voor Flotex Wood, laat uw verbeelding er op los!

Forbo Vision Image bevat een grote verzameling van fotografische afbeeldingen die getransformeerd zijn in boeiende en unieke vloeren. Gras, zand, waterdruppels, bloemknoppen of een stratenplan zijn slechts een paar van de mogelijkheden.

 

Foto's gemaakt door fotograaf: Michael van Oosten (https://www.interieurfotograaf.pro/)

Stedin Delft
Stedin Delft
Stedin Delft
Stedin Delft
Stedin Delft
Stedin Delft

Andere projecten

Robeco First Rotterdam

Meer info

Ordina Nieuwegein

Meer info

Intersafe

Meer info

Proxsys

Meer info
Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.