Stedin Delft

Stedin Delft

In opdracht van Woudenberg zijn we momenteel Stedin Delft aan het voorzien van nieuwe vloerafwerking.

Het kantoor wordt voorzien van 6.275 m² Interface Composure, 990 m² Interface Touch & Tones, 385 m² Interface Human Nature, 2.250 m² Forbo Flotex Planks Wood, 565 m² Forbo Flotex Seagrass, 230 m²     Flotex Vision, 300 m² Forbo Marmoleum Walton & 130 m² Forbo Marmoleum Slate. Verder wordt er, in samenwerking met onze partner, 320 m² gietvloer aangebracht.

Het patroon van de Composure is geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustig, comfortabel oppervlak. De collectie biedt naast een brede reeks neutralepastel- en krachtige kleuren, de Composure-rand voor de overgangen, waardoor de ene kleur mooi in de andere overvloeit. De Composure is ontworpen met een organische, richtingloze flexibiliteit zodat ze makkelijk opgenomen worden in grote ruimtes.

Interface Touch & Tones is een collectie van drie producten, Touch & Tones 101, 102 en 103. Elk met een verschillende textuur en poolhoogte: Hier wordt gelegd de Touch & Tones 102 is een luxueus getextureerd bouclé-product en 100% BCF nylon en Touch & Tones 103 is een erg hoogpolig moquette-product. Steeds meer in trek wegens het funky, huiselijke gevoel die het een werkplek geeft. De monolithische installaties geven een indrukwekkend kamerbreed effect - of u kunt kleuren en texturen contrasteren om zones te creëren of de weg te vinden.

De Human Nature-collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Werkplekken die op de natuur geïnspireerd zijn, dragen bij aan het welzijn van de mens en stimuleren mooi denken. Op basis van deze gedachten laat Human Nature zich inspireren door de visuele en tastbare texturen die we zien in de meest fundamentele bodembedekkingen, zoals bosgrond, weidevelden en tuinpaden met kiezelstenen. 

Deze tapijttegels zijn in Skinny Plank-formaat gesneden en ontworpen met een getufte textuur in verschillende kleurschakeringen. Ze kunnen op alle mogelijke manieren gecombineerd worden en creëren zo ruimtes die de eindeloze variatie van het natuurlijk landschap weerspiegelen. Ze zijn ook geschikt om overgangen aan te geven tussen verschillende functiespecifieke zones in open ruimtes.

Dit is waar het bij Human Nature allemaal om draait: ondersteuning in het creëren van een flexibele, informele, grenzeloze werkomgeving die structuur, vorm en persoonlijkheid biedt. Onze vloeren kunnen gebruikt worden om op een natuurlijke manier de grens te bepalen tussen een een werkruimte en een ruimte voor ontspanning, net zoals een met gras begroeid heuveltje overgaat in een ruige rivieroever. Deze afbakening van ruimtes kan de creativiteit van medewerkers aanwakkeren en ze inspireren tot nieuwe hoogtepunten in mooi denken.

 

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De antibacteriële Sanitized® behandeling van de Flotex rug garandeert een continue bescherming tegen bacteriën als MRSA en E.coli, maar ook tegen bijvoorbeeld voetschimmel. Het middel is geïntegreerd in het rugmateriaal van Flotex, waardoor de antibacteriële prestaties behouden blijven. Zelfs na nat reinigen en stofzuigen. 

Een houtpatroon op een textiele vloer? U zult verbaasd zijn hoe het er uitziet, voelt en presteert! Een fijn warm gevoel onder de voet, geluiddempend en geen slijtage. Ideaal voor kantoren, hotelkamers en de ouderenzorg waar rust gewenst is.

Een compleet andere mindset! De looks van een echte houten vloer met de voordelen van comfortabele textiele vloerbedekking. Alle installatiemanieren zijn mogelijk voor Flotex Wood, laat uw verbeelding er op los!

Flotex Seagrass combineert een blijvende prestatie met stijl en klasse. Door de natuurlijke en warme uitstraling is Seagrass bij uitstek geschikt voor huiselijke ruimtes.

Forbo Vision Image bevat een grote verzameling van fotografische afbeeldingen die getransformeerd zijn in boeiende en unieke vloeren. Gras, zand, waterdruppels, bloemknoppen of een stratenplan zijn slechts een paar van de mogelijkheden.

 

Het pure karakter van linoleum. De vaste identiteit van Marmoleum Walton, een glad en minimalistisch oppervlak en bescheiden materiaalexpressie, is het meest representatieve linoleum vloer. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. De subtiele textuur geeft het een zachte en natuurlijke uitstraling. Het eigentijds kleurenpalet presenteert zowel koele grijze tinten, warme aardetinten en rijke klassieke tinten.

Geïnspireerd door de natuurlijke textuur van de steen. Marmoleum Slate introduceert een unieke reliëf textuur die een nieuwe dimensie toevoegt aan onze Marmoleum vloeren. Het resultaat is een oppervlak dat de tijdloze esthetiek van stenen met de warmte en de zuiverheid van linoleum uitstraalt.

De leisteen look is geraffineerd, verfijnd en speelt met het licht. Het reliëf verbetert ook de stroefheid van de vloer van klasse R10. Marmoleum Slate kan niet gelasd worden.