Stedin Utrecht

In opdracht van Woudenberg heeft RN Project het nieuwe pand van Stedin te Utrecht voorzien van vloerafwerking

Het kantoor is voorzien van 6.830 m² Tarkett (Desso) Airmaster Sphere, 150 m² Interfloor Adcomaster, 330 m² Forbo Marmoleum Concrete & 480 m² Forbo Eternal Wood vinylvloer.

Innovatief tapijt dat functionaliteit en design naar een volgend niveau brengt. De gepatenteerde technologie maakt het mogelijk fijnstof uit de lucht te filteren op een meer effectieve wijze dan andere vloeroplossingen. DESSO AirMaster® is beschikbaar in 18 kleuren. Dit biedt een uitgebreid scala aan combinaties en het definiëren van specifieke ruimtes of zones in een kamer of gebouw.

De massief marmeren ontwerpen van Marmoleum Concrete onderscheiden zich van de klassieke Marmoleum vloer met een subtiele steen-achtige structuur. Het kleurenpalet is neutraal met warme en koele tinten beton en met de uitbreiding van 6 felle kleuren geeft u een krachtig accent aan uw vloer ontwerp. De accentkleuren zijn speciaal ontworpen om te combineren met de "knipperende" tegenhanger; neutraal beton met een flits van kleur die door het oppervlak glanst.

Eternal Wood bestaat uit realistische en natuurgetrouwe houtdessins. Van modern tot klassiek en van grote planken tot verschillende breedtes in één dessin. Compleet nieuw is het dessin 'Patchwood' dat vintage planken in diverse breedtes combineert tot een spannende maar zeer toepasbare vloer.

Stedin Utrecht

Andere projecten

Robeco First Rotterdam

Meer info

Ordina Nieuwegein

Meer info

Intersafe

Meer info

Proxsys

Meer info
Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.