Besems

In opdracht van Inside Office heeft RN Project het kantoor van Besems, adviesbureau voor verzekeringen, hypotheken en financieel advies te Alblasserdam mogen voorzien van nieuwe vloerafwerking.

Het kantoor is voorzien van 110 m² Objectflor Expona Commercial PVC stroken, 60 m² Forbo Tessera Cloudscape tapijttegels, Forbo Coral Classic schoonloopmat en 2 Desso& Ex karpetten.

EXPONA COMMERCIAL is de extra duurzame designvloer die gelijmd wordt. Voor alle zones die dagelijks worden gebruikt. 

In de drukte van vandaag de dag riskeren we het contact met de natuur te verliezen. Onze enige connectie is die met de lucht boven ons. Tessera Cloudscape is geïnspireerd op het voortdurend veranderende uitzicht op wolkenformaties en het inspirerende spectrum van licht en kleur, ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

Desso & Ex is een uniek vloerconcept waarmee je zelf je persoonlijke woonstijl maakt. Mix & Match binnen de vijf kleurgroepen: Botanical Green, Denim Blue, Industrial Grey, Bohemian Red of Mellow Yellow en combineer met geweven dessins, betonlook en hippe patchwork patronen. Ervaar de warmte en het comfort van een kamerbrede vloer of ontwerp je eigen kleed-op-maat en creëer snel en gemakkelijk een hedendaagse sfeer.