Jeugdformaat

In opdracht HWRK Housing & Facility Professionals heeft RN Project het kantoor van Jeugdformaat,op locatie Naaldwijk, mogen voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

De nieuwe wijklocatie is voorzien van 50 m² Forbo Marmoleum Solid Concrete, 110 m² Forbo Allura Wood stroken, 65 m² Modulyss DSGN Cloud en 55 m² Modulyss Leaf.

De massief marmeren ontwerpen van Marmoleum Concrete onderscheiden zich van de klassieke Marmoleum vloer met een subtiele steen-achtige structuur. Het kleurenpalet is neutraal met warme en koele tinten beton en met de uitbreiding van 6 felle kleuren geeft u een krachtig accent aan uw vloer ontwerp.

De accentkleuren zijn speciaal ontworpen om te combineren met de "knipperende" tegenhanger; neutraal beton met een flits van kleur die door het oppervlak glanst.

Denk aan een houten vloer zonder splinters, gekraak of gepiep. Allura Wood combineert de uitstraling van hout met de voordelen van sterke en comfortabele PVC stroken.

Gaat u voor een klassiek eiken of juist voor een opvallend Hongaarse Punt patroon? Wat u ook kiest, u vindt het in de nieuwe Allura Wood collectie. Van formidabele stroken van maar liefst 180 cm lang tot extra kleine stroken van 50 bij 15 cm voor een elegante visgraat.

Wie graag met het hoofd in de wolken loopt, zal zich met plezier op het elegante ontwerp en de zachte kleurtonen van deze lussenpool-tapijttegels laten meedrijven. 12 kleurvariaties zorgen voor een prachtig hemelgewelf dat een dromerige en vluchtige sfeer creëert met blauwe, grijze, bruine en rode tinten. Dit is een perfecte aanvulling bij onze First-collectie. Met DSGN Cloud worden interieurs naar de hoogste niveaus van comfort en stijl gestuwd.

Leaf, dat deel uitmaakt van de Handcraft-collectie, verkent de relatie tussen natuur en ambacht in een ontwerp dat kadert binnen de macrotrend die de natuur in de werkplek binnenbrengt. Bij de overgang van zomer naar herfst vergaan gevallen bladeren en ze onthullen het intrigerende, door tijd en weersomstandigheden gevormde patroon van Leaf.

Leaf maakt gebruik van het 100% geregenereerde ECONYL-garen dat afkomstig is van gerecupereerde visnetten en andere afvalmaterialen.

Jeugdformaat
Jeugdformaat
Jeugdformaat
Jeugdformaat

Gebruikte vloeren

Andere projecten

Robeco First Rotterdam

Meer info

Ordina Nieuwegein

Meer info

Intersafe

Meer info

Proxsys

Meer info
Maatwerk advies

Wij geven altijd maatwerk advies.

Over product, kleur en technische zaken.

Gratis stalen

Twijfelt u over de kleur?  Vraag een kleurstaal aan. Gewoon gratis bij ons. 

Bezoek onze showroom

Producten in het echt bekijken? Kom langs in onze uitgebreide showroom.

Beoordeeld met 9.8!

Tevredenheid staat voorop. Bekijk onze referenties online of op Google.