Sodexo Breukelen

Sodexo Breukelen

In opdracht van de Facility Management bedrijf Sodexo heeft RN Project het nieuwbouwpand te Breukelen mogen voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

Het kantoor is voorzien van 3.210 m² Tarkett (Desso) Essence Structure & 1.145 m² Armstrong Scala 55 vinylstroken.

Essence Structure heeft een organisch design met ritmisch vervagende lijnen in verfijnd contrasterende kleuren voor een subtiel 'versleten' look op de vloer (zoals bij stone-washed jeans). Elke kleur van Essence Structure kan worden gecombineerd met een of twee effen Essence kleuren voor creatieve vloerplannen. De kleurenlijn van Essence Structure is opgebouwd rond gemakkelijk toepasbare, neutrale kleuren, zoals verschillende tinten grijs, antraciet, beige en bruin. Voor wat meer uitgesproken installaties en uitgebreide creatieve mogelijkheden zijn er levendiger kleuren in oranje, geel, groen en blauw.

Met zijn 0.55mm toplaag, biedt Scala 55 de ideale ondergrond voor gebieden met veel verkeer. Het is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. In de nieuwe Scala 55 collectie, bieden de houttinten een breed scala van verschillende houtsoorten en kleuren. De structuur en de Stone collecties zijn voorzien van een hele reeks nieuwe golf en textiel ontwerpen, nieuwe interpretaties van klassieke patronen en realistische steen structuren.